Selecteer een pagina

Privacy statement

Privacy statement Zorg- en Comfortwinkel

 

Laatst gewijzigd: 14 februari 2019  

Wie wij zijn

Wij zijn Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen 2.0 B.V., gevestigd aan de Bakkersweg 2c te Voorthuizen en de Hullerweg 105 te Nunspeet. Ons KvK-nr. is 72135441.

Verwerking persoonsgegevens

Zorg- en Comfortwinkel verwerkt persoonsgegevens voor haar bedrijfsvoering. Welke gegevens dit zijn, verschilt per situatie. Ter bevordering van de kwaliteit van onze bedrijfsvoering maken wij soms gebruik van derden, met wie wij in dat geval ter bescherming van uw gegevens verwerkersovereenkomsten sluiten.

Verkoop, verhuur, uitleen

Zorg- en comfortwinkel beschikt over een breed assortiment aan zorghulpmiddelen. Deze worden aan klanten uitgeleend, verhuurd of verkocht. Afhankelijk van de gekozen vorm, worden de benodigde persoonsgegevens verwerkt.

In geval de uitleen wordt vergoed vanuit de basisverzekering, hebben wij voor de declaratie bij uw zorgverzekeraar persoonsgegevens nodig, zoals naam, adres, woonplaats, het verzekeringsnummer en BSN.

Nieuwsbrief

Zorg- en Comfortwinkel houdt u graag op de hoogte van de ontwikkeling van haar diensten. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief, waarvoor wij uw naam en emailadres vragen. Wij verwerken deze persoonsgegevens op basis van uw toestemming. U kunt zich altijd weer afmelden.

Contactformulier

In het contactformulier kunt u uw naam, mailadres en telefoonnummer invoeren en een bericht achterlaten. Zorg- en Comfortwinkel gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen als u een vraag heeft over ons of onze diensten. We gebruiken deze persoonsgegevens op basis van uw toestemming. We bewaren de informatie tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Cookies

Via onze website kan Zorg- en Comfortwinkel gebruikmaken van cookies. Welke cookies wij verwerken, vindt u in onze cookieverklaring.

Beveiliging persoonsgegevens

Zorg- en Comfortwinkel voor passende beveiliging van de persoonsgegevens die zij onder zich heeft, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Zorg- en Comfortwinkel bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking dan wel op grond van wettelijke bewaartermijnen is vereist.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens Zorg- en Comfortwinkel van u verwerkt, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan info@zorgwinkelvoorthuizen.nl. Wij behandelen uw verzoek binnen 4 weken.

Heef u klachten?

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat Zorg- en Comfortwinkel u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.

Kan dit privacystatement worden gewijzigd?
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De gewijzigde versie zal op onze website worden gepubliceerd. Wij adviseren u daarom regelmatig deze privacyverklaring te lezen.

Heeft u vragen?

Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen 2.0 BV

Bakkersweg 2c

3781 GP Voorthuizen
0342-476701

info@zorgwinkelvoorthuizen.nl